Skip to content

Work at VisionWillow

Apply to our open positions or send us a spontaneous application and let us know why you think we are a good match

Teknisk Service Management Konsulent

 

Vores kundebase vokser og vi har brug for flere kolleger til vores Internationale Tech- Team. Vores kunder består både af local heroes, og store internationale selskaber

 

Det er vi ikke de eneste om, så hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er en virksomhed i kraftig udvikling og har i løbet af 2020 åbnet kontorer i Holland, Sverige, Tjekkiet og endda på New Zealand. Vores hovedkontor er i Søborg hvor du også bliver tilknyttet.

Du bliver således en del af et globalt team og vores flade organisation gør, at du selv har stor indflydelse på hverdagen og er med til at træffe mange beslutninger.

Vores målsætning er helt enkelt at leve op til de aftaler vi / du indgår med kunderne. Du har herefter frihed til at arbejde ud fra vores nyindrettede Søborg kontor, hjemme fra – og alt midt imellem. Der er naturligvis fri parkering, frokostordning, sundhedssikring, og en attraktiv pensions- og lønpakke.

Vi fejrer succeserne og der er masser af humor i både de fysiske og virtuelle teams, samtidigt med at vi sætter en dyd i at være grundige. Vi stiller hellere et afklarende spørgsmål for meget end et for lidt.

Hvem er du?

Vi forestiller os at du brænder for teknologi og har erfaring med implementering af SaaS løsninger som f.eks Jira Service Desk, BMC Helix Remedy, 4me, ServiceNow, ONEiO, Dell Boomi, RightAnswers, ComAround, Cherwell, Topdesk

Som service Management Konsulent hos os, vil det samtidigt være en fordel at have erfaring med ITIL, SIAM og KCS.

Du trives af at være blandt de bedste i teamet og lærer gerne til mht. nye teknologier og lærer samtidigt også gerne fra dig.

Uagtet om du er stærkest på konfiguration, implementering eller support er det afgørende, at du har lyst til- og motiveres af at forstå vores kunders behov. Det lyder enkelt og det er det faktisk også, når du samarbejder med resten af vores globale team.

Det med småt

 • 3 til 5 års erfaring som konsulent inden for ITSM, ITIL og support processer

 • 3 til 5 års erfaring med teknologi implementering, konfiguration og support

 • Du drives af at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, organisationer,

  processer og teknologi

 • Du går til dine opgaver analytisk og struktureret.

 • Du kan naturligt kommunikere proaktivt på tværs hverdagens stakeholdere

 • Du taler dansk eller et andet nordisk sprog som modersmål, og er flydende på engelsk i skrift og tale

Mere om jobbet

 • Du medvirker til at afdække og kortlægge kundens tekniske krav og arkitektur

 • Du vil være ansvarlig for technical solution design og hjælpe med PoC’er

 • I din rolle vil du samtidigt være ansvarlig for den tekniske system

  implementering og konfiguration

 • Du indgår i den samlede Solution Delivery proces fra assessment, til 2. level

  support og hjælper vores kunder med at opnå den bedst mulige nytteværdi at

  løsningerne

 • Med din tekniske ekspertviden og indsigt fra kunder får du også mulighed for bidrage med nye løsningskoncepter og produkter med vores Business Development

Midt i en coronatid

Covid-19 betyder at naturligvis vi følger de gældende retningslinjer og at vi p.t. primært arbejder hjemmefra. Det betyder at samtalerne holdes via Teams og at opstarten sikkert også bliver relativt virtuel. Det har vi dog prøvet flere gange før og du får tilknyttet en fast mentor som sikrer at du kommer godt i gang med opgaverne – ligesom du bliver grundigt introduceret til kollegerne. Sidst og ikke mindst er vi naturligvis også opmærksomme på at adskille arbejde fra privat. Det er således helt OK at være online – uden at være på arbejde.

Processen

Vi afholder løbende samtaler og det er vores målsætning at ansætte vores næste kollega med start hurtigst muligt

 

Vi håber at det lyder interessant og at du har lyst til at sende din ansøgning og CV til HR@visionwillow.com Du er også velkommen til at kontakte Finn Nøhr på +45 51331369 eller din kommende leder Mads Fuhr på +45 20739227 for yderligere information.

For any inquiries please use