Work at VisionWillow

Apply to our open positions or send us a spontaneous application and let us know why you think we are a good match

Nysgerrig Support Konsulent

 

Vores kundebase vokser og vi har brug for flere kolleger til at supportere vores kunder som består af både local heroes og store, internationale selskaber.

Det er vi ikke de eneste om, så hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er en virksomhed i kraftig udvikling og har i løbet at året åbnet kontorer i Holland, Sverige, Tjekkiet og endda på New Zealand. Vores hovedkontor er i Søborg hvor du også bliver tilknyttet.

Du bliver således en del af et globalt team og vores flade organisation gør, at du selv har stor indflydelse på hverdagen og er med til at træffe mange beslutninger.

Vores målsætning er helt enkelt at leve op til de aftaler vi / du indgår med kunderne. Du har herefter frihed til at arbejde ud fra vores nyindrettede Søborg kontor, hjemme fra – og alt midt imellem. Der er naturligvis fri parkering, frokostordning, sundhedssikring, og en attraktiv pensions- og lønpakke.

Vi fejrer succeserne og der er masser af humor i både de fysiske og virtuelle teams, samtidigt med at vi sætter en dyd i at være grundige. Vi stiller hellere et afklarende spørgsmål for meget end et for lidt.

Hvem er du?

Vi forestiller os at du brænder for at give kunden den bedste oplevelse ved at sætte dig i kundens sted. Det falder dig naturligt at afdække og forstå kundernes henvendelser inden du går i løsnings-mode. Som Support Konsulent vil du agere 2. level support for vores kunder. Du evner at have flere bolde i luften og overholde vores SLA’er. Som person er du åben, proaktiv og er ikke bange for at ringe til kunden for at stille uddybende spørgsmål.

Som Support Konsulent hos os vil du være en del af vores Tech Team som er ansvarlige for vores tekniske kundeløsninger. Du vil også have tæt dialog med vores Business Development Team med fokus på at hjælpe kunden med at få mest ud af sin løsning.

På sigt er der mulighed for at blive en større del af vores implementeringsprojekter, samt at udvikle dine kompetencer gennem kurser og certificeringer.

Det med småt

 • Du har 1-3 års erfaring fra IT-support/Service Desk Support hvor du har arbejdet med slutbruger support og IT-administration
 • Du kan afdække, forstå og beskrive kundernes henvendelser og incidents
 • Du arbejder analytisk og struktureret i din tilgang til opgaver
 • Du er åben for nye teknologier og vil gerne lære nyt
 • Du er flydende på dansk og engelsk i skrift samt tale
 • Det er en fordel hvis du er uddannet inden for IT og har certificeringer inden for området

Mere om jobbet

 • Du vil være 2. level support for vores kunder, og din daglige dialog vil være med superbrugere og administratorer, som er trænet i løsningerne.
 • Du bliver ansvarlig for at afdække, vurdere og beskrive kundernes henvendelser via vores ITSM-system og support indenfor de indgåede SLA’er
 • Du vil samtidigt have ansvaret for at følge op på åbne sager hos underleverandører og teknologi leverandører
 • Du bliver en del af forskellige interne projekter omkring IT-administration
 • Levere input til forskellige kunderapporter
 • Sikre vidensdelingen på tværs af vores teams med din indsigt fra kundernes incidents og forespørgsler
 • Sammen hele det tekniske team, vil du ikke mindst, være på forkant med nye ”Tool features” og hjælpe vores kunder med at opnå endnu større nytteeffekt løsningerne.

Processen

Vi afholder løbende samtaler og det er vores målsætning at ansætte vores næste kollegaer med start den 1. februar 2021

Vi håber at det lyder interessant og at du har lyst til at sende din ansøgning og CV til HR@visionwillow.com

Du er også velkommen til at kontakte Finn Nøhr på +45 51331369 eller Ninna Toft Hansen på +45 40107004 for yderligere information.

For any inquiries please use